Nyuszi csoport

Középső csoport

Mindennapjaink nyugodt, vidám, szeretetteljes légkörben telnek, mellyel érzelmi támaszt nyújtó környezetet alakítunk ki. Segítjük a társas kapcsolatok alakulását, a gyermekek együttműködését, egymás megismerését és feltétel nélküli elfogadását. 

A Nyuszik nagyon érdeklődőek, nyitottak, elfogadóak, kezdeményezéseink során aktívak. Nagy hangsúlyt fektetünk a közös élményekre épülő tevékenységekre.

Fontosnak tartjuk a környezettudatos magatartás kialakulását, óvjuk, védjük a természetet. Szeretünk kirándulni, sétákat tenni, felfedezni, megismerni környezetünket.

Gyermekeink nagyon szeretik a zenét, így a nap folyamán sokat énekelünk, mondókázunk, dalos játékokat előszeretettel játszunk. A mozgásra, mozgásos játékokra is fokozott figyelmet fordítunk. Egyik kedvencünk a heti torna foglalkozás a jól felszerelt tornatermünkben, valamint az udvaron való mozgás és szabad játék.  A vizuális tevékenységek is kiemelt szerepet töltenek be a mindennapjainkban, sokat kreatívkodunk, barkácsolunk, alkotunk. 

“Gyermekekkel foglalkozni minden bizonnyal a leghálásabb munka, ami a földünkön osztályrészünkről jutott.”

/Brunszvik Teréz/

Izsák Glória

(Glória néni)

óvodapedagógus

Sándor Beáta

(Betti néni)

óvodapedagógus

                    

Szilágyi Lajosné

(Csilla néni)

dajka