A Zöld Oviról

1201 Budapest, Torontál utca 7.

Telefonszám: 06-1/283-1275

Email: zoldovi.torontal@gmail.com

Tagóvoda vezető: Jóni Tiborné

Óvodánk jelenleg 2 csoporttal működik. Az óvoda parkkal, sportudvarral, tornaszobával rendelkezik, ahol a gyermekek mozgásigényét maximálisan ki tudjuk elégíteni.

Csoportszobáink tágasak, világosak, jól felszereltek.

Minden csoportszobában kialakításra került természetsarok, és élősarok, ahol a gyermekekkel közösen gondoskodunk a csoport kisállatairól, vagy éppen gyűjtjük az évszaknak megfelelő természet „kincseit”. A hagyományos ünnepek mellett zöld óvodaként megemlékezünk a „zöld ünnepekről” is.

Az óvoda tagja a Környezetvédelmi Oktató Központok Országos Szövetségének, 2011-ben Enikő-díjasak lettünk, majd 2016-ban sikeres pályázat után elnyertük az Örökös Zöld Óvoda címet.

Rengeteg időt töltünk a szabadban, sokat kirándulunk a gyermekekkel.

A gyermekek sokoldalú fejlesztését támogatja több szülők által kedvelt délutáni szolgáltatás: angol, Manó-zene zeneovi, Bozsik foci, T.E.T tánc, hittan.

Óvodánkban a tanköteles korú gyermekek ingyenesen vehetnek részt úszás és korcsolya oktatáson félévenkénti váltakozással az Önkormányzat jóvoltából.

Zöld óvodaként kiemelten fontos számunkra a természetvédelem, és az állatvédelem. Ezért óvodánk 2018-ban csatlakozott a Madárbarát óvoda programhoz, és évente több alkalommal is szervezünk előadásokat a gyermekeknek a felelős állattartás támogatása érdekében. A fenntarthatóság jegyében komposztálással és szelektív hulladékgyűjtéssel járulunk hozzá Földünk megóvásához.

Munkánkat szükség szerint segíti fejlesztő pedagógus, logopédus, gyermek pszichológus.

Virtuális séta a Zöld Oviban!

A jelölésekre kattintva tovább léphet a virtuális túrán és minden ponton minden irányba körbenézhet! 

Reméljük, élvezni fogja a sétát!