Százszorszép csoport

Nagycsoport

Csoportlétszám

 

Csoportunkat családias, nyugodt, derűs légkör jellemzi. Legfontosabb számunkra, hogy a hozzánk járó gyerekeink jól érezzék magukat, szívesen járjanak óvodába. Törekszünk rá, hogy megismerjük a családok szokásait, értékeit, ezt azért tartjuk fontosnak, hogy partnerként tudjuk segíteni a gyermekeik nevelését. Az óvoda helyi nevelési programja a környezeti nevelésre épül, szeretnénk, hogy gyermekeink érzékenyek legyenek az őket körülvevő környezetre. A gyerekek védik és óvják az állatokat, növényeket. Csoportunkban különösen nagy hangsúlyt kap a külső világ tevékeny megismerése.
A játszóhelyek kialakításánál figyeltünk arra, hogy a gyerekeknek lehetősége legyen szerepjátékra, könyvekkel való ismerkedésre, de a különböző kézműves tevékenységeknek is helyet adunk.

Az egészséges életmód jegyében naponta fogyasztunk zöldséget, gyümölcsöt. Lelkesen járunk korcsolyázni, úszni. A gyermekek mozgás igényét tornaszobában és parkosított udvarunkon tudjuk kielégíteni. Fontosnak tartjuk a rendszeres szabad levegőn tartózkodást, az udvaron vagy a séták, kirándulások alkalmával.

 

Finé Tatarek Zsuzsanna

(Zsuzsi néni)

óvodapedagógus, tagóvoda vezető

Mang Lajosné

(Andi néni)

pedagógiai asszisztens

Bagdi Piroska

(Piroska néni)

dajka

360°-os kép